ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα σπάνιο ταλέντο στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ένα σπάνιο ταλέντο στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο 11χρονος Τσιφούτης βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του και έστρεψε ήδη το ενδιαφέρον πάνω του.Καλύτερος παίκτης στο τουρνουά του Ναυπλίου

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι εξαιρετική και τα αποτελέσματα άρχισαν ήδη εδώ και καρό να είναι ορατά.
Ένας πιτσρικάς όμως που μόλις έκλεισε τα έντεκα χρόνια του έκανε να παραμιλάνε στο τουρνουά του Ναυπλίου σκαουτερ και αντιπάλους.
Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Τσιφούτη που βραβεύτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τουρνουά.
H ΠΑΕ Ατρόμητος στην τελετή λήξης του Τουρνουά Soccer Schools «Τάκης Μιχαλέτος» τίμησε και τον προπονητή των ακαδημιών του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Μάκη Πούλο αλλά και ως καλύτερο ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης τον Γιάννη Τσιφούτη .

Ο προπονητής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, τιμήθηκε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του Συλλόγου καθώς και για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος.
Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και οι προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου και ιδιαιτέρως του προέδρου Αλέκου Κουκά έχουν αποφέρει αποτελέσματα και είναι βέβαιο οτι σύντομα όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα μιλάει για τους νεαρούς του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.