ΤΟΠΙΚΑ

Ένα όνειρο πολλών ετών στην τελική ευθεία

Ένα όνειρο πολλών ετών στην τελική ευθεία
Προχωρούν οι διαδικασίες για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Μυκόνου

Στα σκαριά βρίσκεται η έναρξη ενός ακόμη σημαντικού έργου στη Μύκονο. Πρόκειται για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Μυκόνου στην περιοχή τη Άνω Μεράς.

Πρόσφατα διενεργήθηκε ο διαγωνισμός του έργου με τη συμμετοχή μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών, κατά τον οποίον αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος η ΙΝΤΡΑΚΟΜ Κατασκευές Α.Ε., η οποία προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 45%.
Το έργο αφορά την αποπεράτωηση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στη θέση Καρδαμίδα Άνω Μεράς Μυκόνου, ο σκελετός του οποίου έχει ολοκληρωθεί από προηγούμενη εργολαβία. Στην παρούσα εργολαβία περιλαμβάνεται η εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, οι μονώσεις, οι επενδύσεις δαπέδων, κουφωμάτων, υδραυλικών και η/μ εγκαταστάσεων καθώς και η στέγαση της οροφής του γυμναστηρίου με μεταλλικό χωροδικτύωμα και κάλυψη με πάνελ πετροβάμβακα. Στην εργολαβία επίσης προβλέπεται και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα είναι παρκέ και οι κερκίδες θα έχουν χωρητικότητα 300 θεατών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.