ΤΟΠΙΚΑ

Ένα μοναδικό οδοιπορικό Μυκονιατών στους Αγίους Τόπους

Ένα μοναδικό οδοιπορικό Μυκονιατών στους Αγίους Τόπους

Μια υπέροχη επίσκεψη της αποστολής των Μυκονιατών υπο την συνοδεία των πατέρων της εκκλησίας στους Αγίους τόπους.Μια πραγματική εμπειρία ζωής για όλους.

Σήμερα, τρίτη ημέρα του προσκυνήματος για την αποστολή των Μυκονιατών αξίωσε ο Θεός να επισκεφτούν την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου που υπάρχει το σπήλαιο του Προφήτη Ηλία, την Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα και να προσκυνήσουν  το άφθαρτο σώμα του Αγίου παίρνοντας την ευχή του Πανοσιολ.

Καθηγούμενο π. Ευδοκίμου του Αγιοσαββίτου που τον γνωρίζαμε από τριακονταετίας.

Στην συνέχεια του προσκύνηματος επισκέφθηκαν  την Ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και το σπήλαιο που έμειναν οι τρεις Μάγοι όταν πήγαιναν να προσκυνήσουν τον νεογέννητο Χριστό.


Κατάληξη του σημερινού  προσκύνηματος ήταν η Βηθλεέμ.

Στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως την αποστολή  υποδέχθηκε με λόγους αγάπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτος και  ξενάγησε στον Ιερό Ναό και στο Θεοδέγμον Σπήλαιο και ψάλθηκε  δέηση υπέρ υγείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  κ. Δωροθέου Β, των προσκυνητών και όλων των αδελφών  Μυκονίων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.