ΤΟΠΙΚΑ

«Ένα μεγάλο μπράβο σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα»

«Ένα μεγάλο μπράβο σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα»
Ο εμβληματικός παράγοντας του ποδοσφαίρου της Σύρου Γιώργος Φώσκολος αποθεώνει τον πρόεδρο της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Χρόνια παράγοντας στις Κυκλάδες με μεγάλες επιτυχίες ο Γιώργος Φώσκολος κατόρθωσε να γράψει την δική του ιστορία στη Σύρο και στα αθλητικά του νησιού.Ξέρει πολύ καλά τι κατάφερε να κάνει ο Αλέκος Κουκάς στη Μύκονο και να σώσει την ομάδα στο παρά ένα από τον υποβιβασμό.Ο Φώσκολος αποθεώνει τον πρόεδρο της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

«Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε έναν φίλο μου και σπουδαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα, τον Αλέκο Κουκά! Αλέκο μου είσαι μεγάλος αγωνιστής και παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες φέτος κατάφερες στο 90’ να κερδίσεις την παρτίδα της παραμονής. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε σένα και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Μακάρι να είχε μείνει και η άλλη κυκλαδίτικη ομάδα όμως στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.