ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ και ιδιαίτερα στον Αλέκο Κουκά»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ και ιδιαίτερα στον Αλέκο Κουκά»
Λεσάι και Μπρούνο αποχώρησαν απο την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αλλά δεν ξέχασαν τους ανθρώπους της ομάδας

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας είναι ελεύθεροι να επιλέξουν οι ποδοσφαιριστές Μπλέντι Λεσάι και Μπρούνο Βρέτο, καθώς δεν θα αγωνίζονται με τα χρώματα της Α.Ε. Μυκόνου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο ξένοι αθλητές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, καθώς έχουν ξεπεράσει το 28ο έτος της ηλικίας τους και σύμφωνα με την προκήρυξη της νέας σεζόν θα μπορούν να αγωνίζονται μόνο δύο ξένοι και αυτοί ηλικίας κάτω των 28 ετών.

Η σχετική ενημέρωση: «Από την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και μετά είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε σωματείου και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα εννέα (9) ποδοσφαιριστών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024 επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, από τους οποίους θα επιτρέπεται να αγωνίζονται έως δύο (2) ηλικίας κάτω των 28 ετών (γεννηθέντες πριν την 01.01.1994)».

Ο Μπλέντι Λεσάι είναι κάτοικος Μυκόνου τα τελευταία 3 χρόνια καθώς της σεζόν 2019 – 2020 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Άνω Μεράς και μετά την ένωση των δύο σωματείου του νησιού των ανέμων συνέχισε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Α.Ε. Μυκόνου. Ο Βρέτο Μπρούνο «κατέβηκε» στη Μύκονο τη σεζόν 2020-2021 και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη πορεία και του Κυκλαδίτικου σωματείου στη Γ’ Εθνική.

Με ένα κοινό ευχαριστήριο οι δύο ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιου της Α.Ε. Μυκόνου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά, καθώς και την Διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα τελευταία 2 χρόνια καθώς και για την στήριξη τους καθώς ήταν πάντα δίπλα μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.»

πηγη& φωτό  sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.