ΤΟΠΙΚΑ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική προσωπική μου νίκη 1000 ψήφων διαφοράς από τον δεύτερο»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική προσωπική μου νίκη 1000 ψήφων διαφοράς από τον δεύτερο»
Απίστευτη και γεμάτη αλαζονεία ευχαριστήρια ανάρτηση με το καλημέρα από τον εκλεγμένο Περιφερειακό σύμβουλο Στέλιο Μπριγγο

Χωρίς άλλα σχόλια αλλά ύφος αλαζονείας  η ευχαριστήρια ανάρτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Στέλιου Μπρίγγου που κάνει αναφορά στην νίκη του με 1000 ψήφους διαφορά όπως αναφέρει από τον δεύτερο.

Διαβάστε την ανάρτηση…

«2.716 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εσάς με μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για τη στήριξη που μου προσφέρατε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκλογικής διαδικασίας, αγωνίστηκα με τιμιότητα και σεβασμό. Δεν υπέκυψα στον πειρασμό της αντιπαράθεσης. Σεβάστηκα όλους τους υποψήφιους και ήμουν δίκαιος απέναντι σε όλους.

Και ας προσπάθησαν κάποιοι με ψεύδη και τεχνικές αποδόμησης να διαστρεβλώσουν το έργο και την προσπάθεια μου, ειμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι αναγνωρίσατε όλη μου την πορεία και δεν επιτρέψατε στη λασπολογία να επηρεάσει την κρίση σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την μεγάλη και ευρεία νίκη του συνδυασμού μας αλλά και για την καθαρή και εκπληκτική προσωπική μου νίκη 1000 ψήφων διαφοράς από τον δεύτερο.

Είναι τιμή μου να υπηρετώ εσάς στο Περιφερειακό συμβούλιο. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Θα δώσω το 100% για να ερθουν έργα πνοής που έχει ανάγκη το νησί μας με διαφάνεια, υπευθυνότητα, σοβαροτητα γιατί έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.