ΤΟΠΙΚΑ

Ένα έργο πνοής και αισθητικής στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας της Μυκόνου

Ένα έργο πνοής και αισθητικής στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας της Μυκόνου
Μετά από τετραετή καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας του ελληνικού δημοσίου ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο με την πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου

Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών απέναντι στην «ελληνική» γραφειοκρατία και με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της Μυκόνου καθώς  και  πόρους από τα ταμεία του Δήμου ξεκίνησε το πρόγραμμα υπογειοποίησης των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος (κολώνες, καλώδια κτλ) σε κομβικά σημεία του παραδοσιακού οικισμού (Ματογιάννια και γύρω δρόμοι).
Στόχος η αισθητική αναβάθμιση και ο σεβασμός στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής με προφανή οφέλη για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της.

Σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Μάνο στόχος της δημοτικής αρχής να επεκτείνει το έργο σε όλο τον οικισμό και όχι μόνο, με συνοπτικότερες διαδικασίες.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις ο Δήμος Μυκόνου  μεριμνά για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα του νησιού .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.