ΤΟΠΙΚΑ

Ένα ευχάριστο γεύμα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πριν την μεγάλη μάχη

Ένα ευχάριστο γεύμα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πριν την μεγάλη μάχη

Προ ολίγων ημερών η ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ βρέθηκε καλεσμένη του Angelos Mykonos και απόλαυσε ένα εκπληκτικό γέυμα απο την αρχή μέχρι και το τέλος σε μοναδικές γεύσεις και εξυπηρετηση στο αγαπημένο D’Angelo Restaurant Mykonos στην Χώρα.

 

Ήταν το γευστικό «διάλειμμα» της ομάδας εν μέσω της προετοιμασίας της για τον Μεγάλο Τελικό της επόμενης Πέμπτης.

Ευχαριστήρια για τον Άγγελο και ολο το επιτελείο του για την υπέροχη προσφορά τους απο τους ανθρώπους της ομάδας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.