BUSINESS

Ένα ανάκτορο με όλο το Αιγαίο στο πιάτο: Το τεράστιο εξοχικό στη Μύκονο που η Ρούλα Κορομηλά πούλησε για 2.3 εκατ. ευρώ

Ένα ανάκτορο με όλο το Αιγαίο στο πιάτο: Το τεράστιο εξοχικό στη Μύκονο που η Ρούλα Κορομηλά πούλησε για 2.3 εκατ. ευρώ

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία έζησε μεγάλες δόξες και τις εξαργύρωσε, εξασφαλίζοντας τον εαυτό της μέσα στα χρόνια.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500 τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο». Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

 

Ρούλα Κορομηλά εξοχικό Μύκονος

Η παρουσιάστρια, που μένει τώρα σε ένα άλλο… ανάκτορο στην Κηφισιά, είχε φτιάξει το δικό της παράδεισο στη Μύκονο, έχοντας στην κατοχή της, στο αγαπημένο της νησί, ένα πραγματικό παλάτι, το οποίο όλοι ζήλευαν.

Ρούλα Κορομηλά εξοχικό Μύκονος θέα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Απεναντίας, τονίζει ότι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη κίνηση.

 

Ρούλα Κορομηλά εξοχικό
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.