ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα ακόμη ρεσιτάλ για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο κλειστό στην Άνω Μερά

Ένα ακόμη ρεσιτάλ για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο κλειστό στην Άνω Μερά

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε σήμερα να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β Εθνικής και μαθηματικά πλέον καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού με σκορ 98-56.

Το ματς ξεκίνησε με 12-0 μέχρι και το 5ο λεπτό όσο και με διαφορές άνω των 20 πόντων ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ηλυσιακού δίχως να ιδρώσει για την 18η αγωνιστική της λίγκας.

Τώρα η ομάδα των Κυκλάδων κλείδωσε στη δεύτερη φάση των φετινών Playoffs, ενώ σε ότι αφορά τον Ηλυσιακό, μετά από δύο πολύ οριακές ήττες από Ένωση Ιλίου και ΝΕΟΛ, στρέφει την προσοχή του στο πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο ντέρμπι παραμονής κόντρα στην Αχαγιά 82 στα Ιλίσια.

Να αναφέρουμε πως στο γήπεδο βρέθηκε ακόμα ένα φίλος της ομάδας, ο Ανάργυρος ο οποίος πήρε δώρο από τους Μυκονιάτες μια αναμνηστική μπλούζα της ομάδας.

Δείτε το ματς όπως προβλήθηκε από το sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.