ΤΟΠΙΚΑ

Ένα ακόμα σπουδαίο έργο στη Μύκονο που βοηθά κατοίκους και επισκέπτες

Ένα ακόμα σπουδαίο έργο στη Μύκονο που βοηθά κατοίκους και επισκέπτες
Το Mykonos Smart Signs αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα σχολίασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Στην καινοτομία που αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών στη Μύκονο αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με τοποθέτηση του και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά παρουσιάσαμε μια καινοτόμα πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού μας Ταμείου που αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών.

Το Mykonos Smart Signs αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα φορητής σήμανσης που ενσωματώνει αρμονικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου (ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία και περιπέτεια), παρέχοντας διαδραστικές πληροφορίες σε πέντε γλώσσες μέσω τεχνολογίας QR και NFC.

Η Μύκονος είναι πολλά περισσότερα από έναν όμορφο παγκόσμιο προορισμό. Είναι γεμάτη με κρυμμένους θησαυρούς, συναρπαστικές εμπειρίες και έντονο τοπικό πολιτισμό.

Το Mykonos Smart Signs Project θα λειτουργήσει ως πύλη για την ανακάλυψη των πολλαπλών πτυχών του νησιού μας. Είμαστε αφοσιωμένοι να ενισχύουμε συνεχώς τη σύνδεση των επισκεπτών μας με τον προορισμό μας, και αυτό το Project αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.