ΤΟΠΙΚΑ

Έμπλεξε η άγκυρα του Speedrunner 2 στο λιμάνι της Μυκόνου

Έμπλεξε η άγκυρα του Speedrunner 2 στο λιμάνι της Μυκόνου

Ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ότι κατά τον απόπλου του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου ”SPEEDRUNNER JET 2” Ν.Π. 12846, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιό από Πειραιά για Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Πάρο-Πειραιά, διαπιστώθηκε δυσχέρεια άπαρσης της άγκυρας λόγω εμπλοκής της στον βραχώδη πυθμένα.

Κατόπιν ελιγμών του Πλοιάρχου, απελευθερώθηκε η άγκυρα και το ”SPEEDRUNNER JET 2” κατέπλευσε με ασφάλεια εκ νέου στον λιμένα Μυκόνου.

Από το πλοίο αποβιβάστηκαν 268 επιβάτες και 07 Ι.Χ.Ε οχήματα, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας από έτερο Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίο.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης-αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ κατόπιν προσκόμισης του παραπάνω βεβαιωτικού, πραγματοποιήθηκε ένας μεμονωμένος πλους για λιμένα Πειραιά άνευ επιβατών.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.