ΤΟΠΙΚΑ

Εμπιστοσύνη στον δήμαρχο και την ομάδα του

Εμπιστοσύνη στον δήμαρχο και την ομάδα του
Ο Γιώργος Μπουγιούρης ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Κωνσταντίνο Κουκά και θα είναι στο πλευρό του στις εκλογές.

Νέοι αλλά και παλιοί συνεργάτες στέκονται καθημερινά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά που δημιουργεί μια πανίσχυρη ομάδα σε πρόσωπα λίγο καιρό πριν την μάχη των δημοτικών εκλογών.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης ανακοίνωσε έναν από τους πολύτιμους συνεργάτες του, τον Γιώργο Μπουγιούρη που με την σειρά του συντάσσεται στο πλάι του Κωνσταντίνου Κουκά:

“Ο Γιώργος Μπουγιούρης είναι πατέρας δύο παιδιών και ζει στη Χώρα Μυκόνου. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην χρυσοχοΐα και είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας με συμμετοχή σε μεγάλο εύρος αρμοδιοτήτων του Δήμου μας. Ανανέωσε την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας γιατί πιστεύει πως μετά το νοικοκύρεμα και τη διοικητική αναδιοργάνωση στο Δήμο, αλλά και τη διασφάλιση των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων έχουν δημιουργηθεί οι προυποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερο έργο.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019”


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.