ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Γαλλοαλγερινοί που χτύπησαν τον σωματοφύλακα στη Μύκονο

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Γαλλοαλγερινοί που χτύπησαν τον σωματοφύλακα στη Μύκονο

Οι Γαλλοαλγερινοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους – Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κακή κατάσταση

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης διαμονής στη Μύκονο, αφέθησαν οι συλληφθέντες για τον ανελέητο ξυλοδαρμό του επιχειρηματία στο νησί των ανέμων.

Το άγριο κουιντέτο των αλλοδαπών, συνοδευόμενοι απο τις δικηγόρους τους Αλέκα Δήμου και Αναστασία Παναγοπούλου, οδηγήθηκαν στον ανακριτή Σύρου όπου μετά απο μαραθώνια απολογία εννέα ορών αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, με τον όρο να μην πατήσουν το πόδι τους στη Μύκονο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσηςυπό το φόβο ξεσπάσματος επεισοδίων μετά τον ανηλεή ξυλοδαρμό του επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα, το θύμα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που τον εκπροσωπει, ο Χρήστος Μαυρομάτης, τονιζει στο protothema.gr πως αντιμετωπίζει σοβαρό προβλημα με την όραση του απο τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι με μπουνιές, κλωτσιές και πέτρες.

Οι δύο συνήγοροί του Χρήστος Μαυρομάτης και Σταυρος Γεωργόπουλος μετά το εξιτήριο του εντολέως τους θα καθορίσουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του.
πηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.