ΤΟΠΙΚΑ

Έκθεση έργων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Άνω Μεράς Μυκόνου

Έκθεση έργων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Άνω Μεράς Μυκόνου

Το Γυμνάσιο Άνω Μεράς Μυκόνου στα πλαίσια των δράσεων του για το σχολικό έτος 2020-2021 παρουσιάζει τα έργα των μαθητών που πραγματοποιήθηκαν κατά το μάθημα της Τεχνολογίας ,τα εικαστικά έργα που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν  σε διεθνή διαγωνισμό τηςΎπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες καθώς και τα ιστορικά ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκαν από ομάδες εργασίας του σχολείου.

Η Έκθεση των έργων θα γίνει στην αίθουσα της Κοινότητας στην πλατεία της Άνω Μεράς Μυκόνου την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 8, 9 και 10 Ιουνίου από τις 19.00. ως τις 21.00.

Επισημαίνεται ότι όπωςέγινε κατά τη δημιουργία των έργων με τον ίδιο τρόπο στην έκθεση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τονcovid 19.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.