ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέχουν οι διαιτητές από τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέχουν οι διαιτητές από τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Με αφορμή ένα ακόμη περιστατικό βίας που καταγγέλλουν οι διαιτητές των Κυκλάδων και έγινε σε αγώνα Κ16, που έγινε το Σάββατο 18/1, αποφάσισαν την αόριστον αποχή τους από τους αγώνες.

Την επιστολή υπογράφουν δύο από τους πιο έμπειρους διαιτητές της ΕΠΣΚ. κ.κ. Μάριος Βακόνδιος και Γιάννης Ρούσσος και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει εγκρίνουν ομόφωνα όλοι οι διαιτητές των Κυκλάδων και του Πειραιά που συμμετέχουν στους αγώνες του νομό μας.

Δυστυχώς, τα κρούσματα βίας έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε αν πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής διαιτησίας, των διαιτητών και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου θα εισακουστούν τα αιτήματα των ρέφερι και θα ληφθούν αποφάσεις.

Μέχρι τότε, αγώνες δεν θα γίνουν και όλοι πλέον θα βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.

πηγή Sportcyclades.gr

Η ανακοίνωση: 

2020-01-21_9_7a5a2.jpg

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.