ΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτη ενημέρωση απο τον Δήμο Μυκόνου

Έκτακτη ενημέρωση απο τον Δήμο Μυκόνου
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ

Από νωρίς το πρωί παρουσιάζεται εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται διακοπή τόσο στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όσο και στην υδροδότηση σε πολλές περιοχές της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ τυλίχτηκε στις φλόγες τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου, με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία – παραγωγή νερού των αφαλατώσεων (που τροφοδοτούνται από το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ) που επίσης βρίσκονται στον Κόρφο και να διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές: Πλατύς Γιαλός, Ορνός, Άγιος Ιωάννης, Αλεόμανδρα, Πετεινάρος, Καλαμαύκα, όπως και η δυνατότητα προώθησης νερού στις κεντρικές δεξαμενές της περιοχής.

Αυτή την ώρα και δεδομένης της κατάστασης που προαναφέρθηκε, οι μονάδες αφαλάτωσης της ΔΕΥΑΜ τροφοδοτούν με 2.000 κυβικά νερού το δίκτυο του νησιού (ενώ η συνολική δύναμη παραγωγής είναι 12.000 κυβικά).

Η ζημιά προβλέπεται να αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα σύμφωνα με προφορική ενημέρωση από τον υπεύθυνο της ΔΕΔΔΗΕ.

Αν και επρόκειτο για βλάβη που προέκυψε λόγω αστάθμητου παράγοντα, η Τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΜ όσο και ο πρόεδρος Ζουγανέλης Μιχάλης ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού .

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.