ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εκδόθηκε Έκτακτο ΔελτίοΕπιδείνωσης καιρού με θυελλώδεις ανέμους οι οποίοι θα φθάσουν τοπικά τα 9 Μποφόρτο βράδυ της Τρίτης 25/9. Οι θυελλώδες άνεμοι θα ενισχυθούν από την Τετάρτη 26/9και θα φθάσουν τοπικά έως και 10 Μποφόρ.

Από την Πέμπτη 27/9 οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχιστούν, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα εκδήλωσης βροχών και σποραδικών καταιγίδων. Τα έκτακτα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 30/9 και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας.

Παρακαλούμε πολύ τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων και Π.Ε. Δωδεκανήσου), να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμβουλεύονται τα καθημερινά Δελτία καιρού και τις σχετικές ειδοποιήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας. Επίσης λόγω των θυελλωδών ανέμων παρακαλούνται να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.