ΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Είχα ενημερώσει πριν μια εβδομάδα για προβλήματα υδροδότησης διαφόρων περιοχών της Μυκονου λόγω χαμηλής πίεσης στο δίκτυο.

Μάλιστα εξηγούσα αναλυτικά τους λόγους.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως προστέθηκε και το μεγάλο πρόβλημα ηλεκτροδότησης του νησιού.Το ζούμε όλοι στα σπίτια ,,στις επιχειρήσεις.

Για εμάς όμως ,αυτά τα βυθισματα τάσης ,έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργούν σωστά οι μονάδες αφαλατώσεων μας ,τα ταχυδιυληστηρια,και τα αντλιοστάσια αποχετευσης(στα συγκεκριμένα υπσρχουν γεννήτριες,αλλά όταν λείπει η μια φάση ,όπως τώρα συμβαίνει,δεν παίρνουν αυτόματα.

Θέλω να κατάλαβει ο καθένας μας ,ότι τα προβλήματα μεγαλώνουν,και αν δεν σταθεροποιηθεί το ρεύμα ,θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο νησί.

Όλα τα παιδιά που δουλεύουν στα εργοστάσια μας ,αφαλατώσεις,βιολογικός,ταχυδιυληστηρια είναι επι ποδός να επαναλειτουργούμε αυτά ,όσο μας δίνει δυνατότητα η ΔΕΗ.Συγνώμη  για την ταλαιπωρία ,στο βαθμό που αντιστοιχεί σε εμένα και σε όλους της ΔΕΥΑΜ…

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜ
ΦΡΑΝΤΖΈΣΚΟΣ ΒΙΓΛΙΑΡΗΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.