ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογή Περιφερειακού Εφόρου Κυκλάδων

Εκλογή Περιφερειακού Εφόρου Κυκλάδων
Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στην εστία του 4ου Συστήματος Ν/Π Σύρου, στην Ερμούπολη, η προγραμματισμένη συνεδρίαση Ανάδειξης νέου Περιφερειακού Εφόρου Κυκλάδων.
Τον Π.Ε. Κυκλάδων κ. Νεκτάριο Αλυφαντή, διαδέχεται ο μέχρι τώρα Έφορος Διοίκησης της Γενικής Εφορείας Σ.Ε.Π., κ. Δημήτρης Κούτσιας.
Η ανάδειξη του νέου Περιφερειακού Εφόρου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Εφόρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Σταύρου Δημητρόπουλου, ενώ την ευθύνη της διεξαγωγής είχε ο Βοηθός Γενικός Έφορος για τα νησιά του Αιγαίου κ. Κώστας Σερέτης.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ο απερχόμενος Π.Ε. Κυκλάδων παρουσίασε τον απολογισμό της θητείας του και ακολούθως, ο νέος Π.Ε. Κυκλάδων παρουσίασε το προτεινόμενο πρόγραμμα δράσεων και τις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων, για το διάστημα 2023 – 2025.

Στη συνέχεια ο Γενικός Έφορος Σ.Ε.Π. κ. Σταυρος Δημητρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Περιφερειακό Έφορο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο επικεφαλής της Περιφέρειας, που σημειωτέον υπήρξε μέχρι την ανάδειξη του στην Π.Ε. Κυκλάδων βασικός του συνεργάτης στην Γενική Εφορεία και ανέπτυξε στα ενήλικα στελέχη τις ενέργειες που αφορούν βελτιώσεις στο Προσκοπικό Πρόγραμμα και στην Προσκοπική Εκπαίδευση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.