ΤΟΠΙΚΑ

Έκλεισαν τις λακούβες στο πάρκινγκ στο Νταβιά

Έκλεισαν τις λακούβες στο πάρκινγκ στο Νταβιά
Με τις άμεσες ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά αποκαταστάθηκαν όλες οι εκκρεμότητες στο πάρκινγκ στο Νταβιά

Διορθώθηκε το πρόβλημα στο παρκινκ του Νταβιά καθώς οι λακούβες που είχαν προκύψει στον περιβάλλοντα χώρο με την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά και με εντολή του ρυθμίστηκε το θέμα.

Μαζί με τον συνεργάτη του στην Πολιτική προστασία και πυροσβέστη Γιώργο Μπάκα και δέκα ακόμα άτομα προσωπικό ,διευθέτησαν άμεσα το πρόβλημα και το πάρκινγκ πλέον λειτουργεί απρόσκοπτα.

Οι εργασιες από τον Αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά  είναι στο σχέδιο  να συνεχιστούν εντατικά και στα σοκάκια της Χώρας  το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.