ΤΟΠΙΚΑ

Εκδρομή στην Αμοργό για τα μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Μυκόνου

Εκδρομή στην Αμοργό για τα μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Μυκόνου

Εκδρομή στα πλαίσια του 15ου Πανκυκλαδικού συνεδρίου που συνδιοργανώνει η ΟΣΥΓΥ Κυκλάδων με το Σύλλογο Γυναικών Αμοργού :

Ανοιξιάτικη εκδρομή στην Αμοργό.
Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου ανακοινώνει εκδρομή στην Αμοργό 5 – 8 Απριλίου 2024.
Τρεις διανυκτερεύσεις στην Αιγιάλη στο ξενοδοχείο AEGIALIS HOTEL & SPA σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ένα γεύμα, δύο δείπνα, περιήγηση στο νησί και εσωτερικές μετακινήσεις. Κόστος: 260,00 ευρώ.
Περιλαμβάνονται: Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό (05, 06 και 07 Απριλίου), ένα γεύμα, δύο δείπνα, περιήγηση και εσωτερικές μετακινήσεις στο νησί.
*Επιβάρυνση για το μονόκλινο: 99,00 ευρώ/διανυκτέρευση
Eπιπλέον διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο: 45,00 ευρώ/άτομο.
Στο παραπάνω ποσό προστίθεται και το κόστος των ακτοπλοϊκών από Μύκονο για Νάξο και απο Νάξο για Αμοργό με επιστροφή. Τιμή ανά άτομο 138,40. Η τιμή των ακτοπλοϊκών μπορεί να μειωθεί εάν η συμμετοχή υπερβεί τα 25 άτομα και δοθεί έκπτωση για group.
*Όλους τους συμμετέχοντες, βαρύνει το τέλος διανυκτέρευσης, το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί πριν την αναχώρησή μας απ το ξενοδοχείο.

Η εκδρομή θα γίνει στα πλαίσια του 15ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου, που συνδιοργανώνουν η Ο.Συ.Γυ Κυκλάδων και ο Σύλλογος Γυναικών Αμοργού με τίτλο “Γυναίκες στις Κυκλάδες Δημιουργία- Καινοτομία- Εξωστρέφεια ”
Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 24 Μαρτίου 2024
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945267092 Άννα Καμμή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.