ΤΟΠΙΚΑ

Έκαναν «dolce vita» με κλεμμένα λεφτά – Δείτε τον Ρουμάνο που συνελήφθη για την υπόθεση

Έκαναν «dolce vita» με κλεμμένα λεφτά – Δείτε τον Ρουμάνο που συνελήφθη για την υπόθεση
Κινηματογραφική η σύλληψή του – Έκανε τη μεγάλη ζωή στο «νησί των ανέμων»

Μια απίστευτη κομπίνα κρύβεται πίσω από την κινηματογραφική επιχείρηση σύλληψης δυο αντρών που βρίσκονταν στη Μύκονο και έκαναν… μεγάλη ζωή, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε πανάκριβα εστιατόρια και beach bar του νησιού.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο, ρουμανικής καταγωγής, έχει καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για την εμπλοκή του σε ένα τεραστίων διαστάσεων οικονομικό σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε στη Ρουμανία και αφορά στην διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Dragoș Săvulescu, ο οποίος στις Αρχές του 2019 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για υπόθεση υπεξαίρεσης, μαζί με τον πρώην δήμαρχο της Κωνστάντζα, Radu Mazăre, Cristi Borceα, πρώην πρόεδρο της Dinamo και μαζί με άλλους κατηγορούμενους οι οποίοι και κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Dragoș Săvulescu μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών, διέφυγε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Νάπολη, για να εντοπιστεί τελικά στη Μύκονο χθες από άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη του.

Ο Dragoș Săvulescu

Ο Dragoș Săvulescu, διασκέδαζε με δύο ακόμη φιλικά του πρόσωπα σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή των Μύλων, ένας εκ των οποίων μάλιστα θεωρείται από την Ίντερπολ, εξαιρετικά επικίνδυνος κακοποιός. Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του Dragoș Săvulescu δόθηκε κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος των αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του Δημοσίου. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Σύρου με σκοπό την έκδοση του στις αρχές της Ρουμανίας.

Σημειώνεται ότι ο Săvulescu δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.
πηγη protothema.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.