ΤΟΠΙΚΑ

Είπε…ξείπε, άλλα το πρωί άλλα το βράδυ από τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολιοφθοράς στον Άγιο Στέφανο

Είπε…ξείπε, άλλα το πρωί άλλα το βράδυ από τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολιοφθοράς στον Άγιο Στέφανο
Ο μάρτυρας που ο ίδιος έγραψε ότι είδε τι έγινε στον Άγιο Στέφανο με νέα ανάρτηση τα παίρνει πίσω και συκοφαντεί το MykonosVoice

Για γέλια και για κλάμματα  στο νησί και ψάχνουν μάλιστα να έχουν και δημόσιο λόγο και παρέμβαση και στα κοινά  ,άνθρωποι που  μόνοι τους αυτοδιαψεύδονται μέσα σε λίγη ώρα και προκαλούν παράλληλα πολλές φορές το δημόσιο κοινό αίσθημα.

Ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Κουτσούκου (Μυκονιάτη που αποτυχημένα προσπάθησε να γίνει και δημοτικός σύμβουλος κάποια στιγμή) και που συχνά πυκνά αναλαμβάνει και ρόλο ρεπόρτερ στη Μύκονο , μας ενημέρωσε ο ίδιος ότι ήταν αυτόπτης μάρτυς της δολιοφθοράς στον Άγιο Στέφανο που κατήγγειλαν από την ΔΕΥΑΜ.

Με ανάρτηση του μάλιστα έγραψε

Επειδή πολλές φορές στα σοσιαλ διάφορων τύπων  στο νησί παριστάνουν  και τους παράγοντες και τους τιμητές, άνθρωποι που ο λόγος τους δεν έχει καμία απολύτως βαρύτητα, το MykonosVoice  γίνεται σακος του μποξ και έχει υβριστεί και κατασυκοφαντηθεί πολλές φορές χωρίς να έχουμε απαντήσει ακριβώς γιατί δεν αξίζει τον κόπο.

Η πολιτική μας πλέον αλλάζει και στο εξής όλα θα έρχονται στο φως όπως πρέπει γιατί το αρχείο μας είναι τεράστιο και για να μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ο Δημήτρης Κουτσούκος αντί να εισφέρει και να πάει στην αστυνομία να καταθέσει τι είδε ακριβώς όπως ο ίδιος λέει, με νέα ανάρτηση του αρκετές ώρες αργότερα όπως βλέπετε στην εικόνα της επεξεργασίας της σελίδας του άλλαξε  πολλές φορές αυτό που αρχικά έγραψε και κατόπιν του δημοσιεύματος του MykonosVoice.

Άρχισε μάλιστα να διορθώνει αυτό που έγραψε στις 11:11 μ.μ ενώ ψευδώς  αναφέρει συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του MykonosVoice για την ταχύτητα των ειδήσεων.

 

«Ειμουν στον Αγιο Στεφανο σημερα το πρωι οταν ελαβα 2 φωτογραφιες απο ενα φιλο μου που εκανε μπανιο εκει οτι λυματα βγαινουν στη παραλια, πηγα και κοιταξα. Το αντλιοστασιο ειχε σταματησει να δουλευει. σε λιγο ηρθε το λιμενικο και ο ηλεκτρολογος της ΔΕΥΑΜ. Πηγα και κοιταξα και ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι καποιος τραβηξε ενα κουτι και το εριξε στο πατωμα. Δεν επιβαιβεωνω τιποτα οτι ηταν δολιαφθορα γιατι δεν ημουν σιγουρος και για αυτο τον λογο κατεβασα την αναρτηση μου μετα απο 8 λεπτα.Το αντλιοστάσιο άρχισε να δουλεύει μετά από λίγα λεπτα…ΥΓ Μου κανει εντυπωση που το ΜΥΚΟΝΟS WHOS VOICE προλαβε να δει την αναρτηση μου που την κατεβασα μετα απο 8 λεπτα και γιατι την αναδημοσίευσε??»

Ο συγκεκριμένος κύριος όπως και διάφοροι άλλοι προφανώς θεωρούν ότι προσφέρουν υπηρεσία καθυβρίζοντας το MykonosVoice συστηματικά καιρό τώρα, νομίζουν ότι η σιωπή είναι αδυναμία.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να καλέσει πρώτα  ο αρμόδιος εισαγγελέας τον Κουτσούκο, μετά την μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΥΑΜ, να καταθέσει τι είδε και πότε στο αντλιοστάσιο στον Άγιο Στέφανο, όπως ο ίδιος έγραψε αρχικά ότι είδε και μετά τα πήρε πίσω και στην συνέχεια θα ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ εμείς  με λεπτομέρειες για όλους και για όλα…

MykonosVoice

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.