ΤΟΠΙΚΑ

Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ’ όσα μας χωρίζουν.

Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ’ όσα μας χωρίζουν.
Δεν ζητώ απλά την ψήφο σας, ζητώ τη στήριξή σας στο νησί μας αναφέρει η Ειρήνη Πάουλα

Η Ειρήνη Πάουλα είναι μια γνήσια και αυθεντική Μυκονιάτισα.

Αλιεύουμε από τον διαδίκτυο απόψεις και θέσεις για το νησί της Μυκόνου.

«Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ’ όσα μας χωρίζουν. Δεν ζητώ απλά την ψήφο σας, ζητώ τη στήριξή σας στο νησί μας

Όταν αποφάσισα να συνταχθώ εκ νέου στο πλευρό του Κωνσταντίνος Κουκάς – Δήμαρχος Μυκόνου και μιας ωραίας πρωτοβουλίας, της Πρωτοβουλία Δράσης, το μόνο σκεπτικό μου ήταν και αυτό παραμένει, ένα καλύτερο μέλλον που μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε όσες και όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πατήσαμε στα πόδια μας επαγγελματικά, κάναμε οικογένεια και πονάμε πραγματικά αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Δεν είναι κάποιου είδους «ρομαντική» πολιτική τοποθέτηση, άλλωστε δεν είμαι πολιτικός και δεν είχα ποτέ ανάμειξη σε μικροπολιτικά «παιχνίδια» που μόνο πίσω μπορούν να μας οδηγήσουν.

Το νησί μας, η Μύκονος , μπορεί και πρέπει να πάει μόνο μπροστά, να συνεχίσει να είναι ένας προορισμός παγκοσμίου φήμης και η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Αυτό που θέλω να μοιραστώ και μαζί σας πλέον είναι αυτό που υπενθυμίζω καθημερινά και στον γιό μου, είμαστε όλοι συμμέτοχοι και για τα καλά και για τα κακά, κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής ή ευθυνών, αλλά, όλα διορθώνονται αρκεί να αγαπάμε τον τόπο μας, τους υπερήφανους ανθρώπους του και να έχουμε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά μας για όλους αυτούς που μας αγάπησαν και μας έκαναν γνωστούς στα πέρατα του κόσμου. Τους το οφείλουμε!

Έχουμε «χρέος» να αναδεικνύουμε τα θετικά του νησιού μας, να «βγάζουμε» μπροστά ανθρώπους με θέληση, πείσμα και επιμονή, με γνώση της ιστορίας μας και όραμα για το μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη, με βασική προτεραιότητα την ευημερία όλων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν και γνωριζόμαστε όλοι καλά. Δεν υποτιμώ κανέναν και δε μπαίνω σε καμία ανούσια «κόντρα» – δε μου ταιριάζει άλλωστε – ο μόνος μας «εχθρός» είναι τα προβλήματα του νησιού και για να επιλυθούν χρειάζεται ενότητα, πρωτοβουλία και συννενόηση. Ακριβώς δηλαδή τα χαρακτηριστικά που έχει η ομάδα που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κουκάς και απέδειξε ότι μπροστά στο καλό του τόπου δεν χωράνε «μικρότητες» και προσωπικές αντιπαραθέσεις ή φιλοδοξίες. Όλα αυτά άλλωστε τα αφήσαμε πίσω μας και στις προηγούμενες εκλογές, μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Της ιστορίας φυσικά που δε ξεχνάμε ποτέ γιατί όπως είναι γνωστό, «λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

Προχωράμε μαζί, μπροστά!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.