ΤΟΠΙΚΑ

Εικόνες Αποκάλυψης στην Πάτμο μετά την βροχή

Εικόνες Αποκάλυψης στην Πάτμο μετά την βροχή
Τα χειρότερα βλέπουν οι κάτοικοι της Μυκόνου και κάνουν τον σταυρό τους για το νησί τους που αντιμετώπισε αναίμακτα ανάλογα προβλήματα

Μια εικόνα μπορεί ναι ισούται με χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι αλλά η σημερινή εικόνα στην Πάτμο μετά την βροχή είναι άκρως σοκαριστική.

Στο νησί της Αποκάλυψης μια δυνατή μπόρα ήταν αρκετή να κάνει τους δρόμους ποτάμια σαν να πρόκειται για λιμνοθάλασσα.

 

Ήρθαν στο νου μνήμες από την Μύκονο που κάποιοι ξεσηκώθηκαν γιατί κατά τόπους σε ανάλογες περιπτώσεις υπήρξε συσσώρευση υδάτων χωρίς να δημιουργηθούν τα σοβαρά προβλήματα που βλέπετε στις εικόνες.

Είναι λογικό ο κίνδυνος πάντα να παραμονεύει καθώς στα νησιά οι υποδομές είναι ανεπαρκείς αλλά θα πρέπει να κάνουν και τον σταυρό τους οι κάτοικοι της Μυκόνου που σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν την τύχη να ηγούνται άνθρωποι στην δημοτική αρχή και την πολιτική προστασία που άμεσα αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα χωρίς τις απρόβλεπτες συνέπειες που βλέπουμε στις σημερινές εικόνες από την Πάτμο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.