ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκε η άδεια για το νέο Cavo Tagoo

Εγκρίθηκε η άδεια για το νέο Cavo Tagoo

Δύο νέες μεγάλες επενδύσεις για πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και Λακωνία εγκρίθηκαν προς υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το πρώτο επενδυτικό σχέδιο που εγκρίθηκε αφορά το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Ταγκού στη Μύκονο. Το σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων δυναμικότητας 13 δωματίων και 52 κλινών. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΑΚΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Τουριστική Ξενοδοχειακή Κατασκευαστική και Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία με διακριτικό τίτλο CAVO TAGOO A.E.. Το εγκριμένο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4,7 εκ. ευρώ και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,4 εκ. ευρώ περίπου, με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Το δεύτερο επενδυτικό σχέδιο αφορά το νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Γύθειο. Το σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων με δυναμικότητα 150 δωματίων και 473 κλινών στην περιοχή του Γυθείου, στη Λακωνική Μάνη. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΣΠΑΡΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με διακριτικό τίτλο ΣΠΑΡΤΑ  ΓΚΟΥΡΜΕ ΑΒΕΓΕΤ. Το εγκεκριμένο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 12,8 εκ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό των 5 εκ. ευρώ περίπου, με τη μορφή επιχορήγησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.