ΤΟΠΙΚΑ

Έγκριση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Μυκόνου

Έγκριση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η ένταξη της πρότασής του  για τη σύνταξη ΣχεδίουΑστικής Προσβασιμότητας, συνολικού ύψους 37.200,00 , στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αστικη Αναζωογόνηση και ΛοιπέςΔράσεις Περιβαλλοντικου Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου, το οποίο και θα χρηματοδοτήσει πλήρως το συγκεκριμένο ποσό.

Στόχος των Σχεδίων Αστικής Προσβασιμότητας είναι να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσειςοι οποίες έχουν σκοπό να διασφαλίσουν την προσβασιμότητα μέσα από έργα διαμόρφωσης ή ανακατασκευής των υπαίθριων δημόσιων κοινόχρηστων χώρων των οικισμών (ιδίως χώρων που προορίζονται για την κυκλοφορία των πεζών, όπως των πλατειών/πεζοδρόμων/πεζοδρομίων/ νησίδων, χώρων πρασίνου/αλσών, στάσεων/αποβαθρών κ.λπ.) ή των υπαίθριων ιδιωτικών κοινόχρηστων χώρων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.