ΤΟΠΙΚΑ

Εγγύηση για το μέλλον η εμφάνιση του ΑΟ Μυκόνου στη Χαλκίδα

Εγγύηση για το μέλλον η εμφάνιση του ΑΟ Μυκόνου στη Χαλκίδα

Με την 7η θέση της Πόπης Ελαμπάν και την 14η θέση της Ιωάννας Σκάρτσο ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ (U16) το οποίο διεξήχθη στην Χαλκίδα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα η Πόπη Ελαμπάν αγωνίστηκε στα 150μ όπου με επίδοση 19.83 κατέκτησε την 7η θέση, ενώ τα μετάλλια κρίθηκαν σε επιδόσεις κοντά στα 19.55, επίδοση που είχε σημειώσει φέτος η αθλήτρια.

Η Πόπη Ελαμπάν αγωνίζεται και του χρόνου στην ιδια κατηγορία και θέτει από τώρα μαζί με την προπονήτρια της Φραγκίσκα Αρμάου υψηλότερους στόχους. Η Πόπη είχε σημειώσει επιδόσεις καλύτερες από τα όρια συμμετοχής σε τρία αγωνίσματα, στα 80μ, στα 150μ και στα 300μ. ενώ πρόσφερε βαθμούς στο σύλλογο ακόμη και στο διασυλλογικό συνθέτων.

Καλή εμφάνιση και για την Ιωάννα Σκάρτσο, η οποία με 2.762 βαθμούς κατέλαβε την 13η θέση στο πένταθλο επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Η αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου μπορεί αν ασχοληθεί σοβαρά με την προπόνηση και είναι συγκεντρωμένη στους αγώνες να πετύχει υψηλές διακρίσεις. Η Ιωάννα αλλάζει κατηγορία από την επόμενη χρονιά και θα πρέπει μαζί με την προπονήτρια της να αποφασίζουν από τη νέα σεζόν αν θα συνεχίσει τα σύνθετα ή θα δοκιμάσει κάποιο από τα άλλα αγωνίσματα στα οποία έχει ήδη δείξει καλά στοιχεία.

Στο ίδιο αγώνισμα πήρε μέρος η Σοφία Ασημομύτη η οποία κατέλαβε την 15η θέση με 2.365 βαθμούς αλλά δεν προσέφερε βαθμούς στο σύλλογο καθώς την “πρόδωσαν” οι βολές της στον ακοντισμό

Στους αγώνες συμμετείχε και η Βάγια Κυριαζίδου στα 80μ η οποία σημείωσε επίδοση 11.36.

Όπως δήλωσε η Φραγκίσκα Αρμάου “Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Υπάρχει μια καλή μαγιά κοριτσιών που μπορούν να σημειώσουν καλές επιδόσεις στο μέλλον. Αν συγκρίνει κάποιος τα περυσινά με τα φετινά αποτελέσματα μας θα καταλάβει την πρόοδο μας. Και όλα αυτά ενώ υπήρξαν τραυματισμοί και αποχωρήσεις αθλητριών και αθλητών μετά τα διασυλλογικά μας πρωταθλήματα που εμπόδισαν το σύλλογο να εμφανιστεί ισχυρότερος και πολυπληθέστερος στους αγώνες”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.