ΤΟΠΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή ένας Θρύλος της Μυκόνου ο Φρέντυ Δαχτυλίδης

Έφυγε από τη ζωή ένας Θρύλος της Μυκόνου ο Φρέντυ Δαχτυλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Θρύλος της Μυκόνου, Φρέντυ Δακτυλίδης του PARADISE ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρξε από τους “ιδρυτές” της Μυκόνου πριν η Μύκονος γίνει παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Ενός ανθρώπου που στη δεκαετία του 1970, βοήθησε να βρουν στέγη… οι γυμνιστές και οι ομοφυλόφιλοι στην παραλία Καλαμοπόδι, κοινώς γνωστή ως «Paradise».  Εκεί λειτούργησε το πρώτο κάμπινγκ του νησιού, από τον Αναστάσιο Δακτυλίδη –τον θρυλικό Φρέντι. Σε εκείνον τον γαλαζοπράσινο παράδεισο πολλοί γυμνιστές ξέφευγαν από το κυνήγι των αστυνομικών χάρη στα ευρηματικά τους τρικ.

Η κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου που βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως στις 22 Μαΐου και ώρα 16:00.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.