ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έφτασε και βάζει πλώρη για Κυκλάδες το νέο ταχύπλοο Golden Express. Ποιο δρομολόγιο θα εκτελεί

Έφτασε και βάζει πλώρη για Κυκλάδες το νέο ταχύπλοο Golden Express. Ποιο δρομολόγιο θα εκτελεί

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινό ρεπορτάζ, στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου το ταχύπλοο HSC Express, που αποτελεί νέο απόκτημα των αδελφών Στεφάνου, Golden Star Ferries, αλλά και Παναγιωτάκη, Fast Ferries.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά ταχύπλοα, μεγέθους 91 μέτρων με δυνατότητα μεταφοράς περίπου 900 επιβατών και μεγάλου αριθμού οχημάτων.

Το ταχύπλοο θα φορέσει τα σινιάλα της Golden Star Ferries και το όνομά του θα είναι Golden Express, ενώ το κομμάτι της διαχείρισης του πλοίου θα ανήκει και στις δύο προαναφερόμενες εταιρείες.

Έδρα του Golden Express θα είναι τα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά. Στόχος των εταιριών είναι η δρομολόγηση του ταχύπλοου από την επόμενη θερινή περίοδο στις Κυκλάδες με την εκτέλεση κυκλικού δρομολογίου Πειραιά – Κυκλάδων – Ραφήνας και αντίστροφα την επόμενη ημέρα.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των νησιών που θα προσεγγίζει το Golden Express, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στη λίστα των προορισμών ήδη συγκαταλέγονται η Πάρος, η Νάξος, η Μύκονος, η Τήνος και η Άνδρος.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.