BUSINESS

Εφαρμογή για κράτηση ξαπλώστρας στις παραλίες μέσω κινητού!

Εφαρμογή για κράτηση ξαπλώστρας στις παραλίες μέσω κινητού!
Η πλατφόρμα έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο με 3.000 ξαπλώστρες σε περίπου 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Λύση στην αναστάτωση που επικρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες στις ελληνικές παραλίες επιχειρεί να δώσει η νεοφυής εταιρεία Plazz, επινοώντας, ήδη από το 2015, μία ψηφιακή πλατφόρμα που βοηθά τους χρήστες να κάνουν κράτηση ξαπλώστρας στην παραλία της προτίμησής τους αυξάνοντας παράλληλα τον τζίρο των επιχειρήσεων που τις διαθέτουν στο κοινό.

Όπως έκανε γνωστό στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Μάνος Πατεράκης, ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας, η πλατφόρμα έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο με 3.000 ξαπλώστρες σε περίπου 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στις Κυκλάδες, στα Ιόνια νησιά, στην Ξάνθη, στην Καβάλα και σε άλλα μέρη της χώρας.

Μάλιστα, η πλατφόρμα έχει αρχίσει να προσελκύει σταδιακά Έλληνες επισκέπτες αλλά και τουρίστες από το εξωτερικό, επιτρέποντας στην εταιρεία να εκθέτει σταδιακά το προϊόν της και εκτός ελληνικών συνόρων. «Οι χρήστες μας ξεπερνούν συνολικά τις 35.000, εκ των οποίων το 35% προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ ο κύκλος εργασιών μας κάθε χρόνο αναπτύσσεται με ρυθμό της τάξεως του 40%».
cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.