ΤΟΠΙΚΑ

Έδωσε ρέστα ο δήμαρχος συνοδεύοντας την νύφη στο χορό

Έδωσε ρέστα ο δήμαρχος συνοδεύοντας την νύφη στο χορό
Σε ένα λαμπερό γάμο γνωστής Μυκονιάτικης οικογένειας ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έδωσε ρέστα συνοδεύοντας την νύφη στο χορό

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των γάμων και των βαπτίσεων κατά βάση στο νησί και καθώς βαδίζουμε προς το φινάλε σιγά σιγά της τουριστικής σαιζόν, είναι και μια καλή ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και οι ντόπιοι κάτοικοι της Μυκόνου.

Τα καλέσματα είναι εκατοντάδες και παράλληλα είναι και μια καλή ευκαιρία για την παράδοση του νησιού να κρατηθεί ζωντανή.

Άλλωστε παράδοση είναι η μνήμη του νησιού που ξεπηδά από μέσα μας με κάθε ευκαιρία.

Είναι η γλώσσα που μιλά ο τόπος.

Αυτό μας θυμίζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που με κάθε ευκαιρία χαράς τιμά τους συντοπίτες του, σέρνοντας τον χορό μαζί τους.

Έτσι κι εχθές, στο γάμο μεγάλης Μυκονιάτικης οικογένειας πρωτοστάτησε στο γλέντι και το χαμόγελο όλων άστραψε στο πρόσωπό τους.

 

Ο δήμαρχος έχει ένα καθαρό και ανθρώπινο πρόσωπο που δεν το βλέπουμε συχνά από την πίεση κυρίως στην τουριστική σαιζόν και τον όγκο των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας των προβλημάτων στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.