ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έδεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πλοίο που θα φιλοξενήσει αστυνομικούς

Έδεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πλοίο που θα φιλοξενήσει αστυνομικούς

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πρίν απο λίγο “έδεσε” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πλοίο SUPERFAST XI. Ένα “σκαρί” που ήρθε και θα παραμείνει για την φιλοξενία των αστυνομικών και στρατιωτικών που επιχειρούν στον Έβρο κατά των χιλιάδων λαθρομεταναστών που θέλουν να εισβάλλουν στην χώρα μας.

Το πλοίο διαθέτει 198 καμπίνες και πολλούς ακόμα χώρους για άνετη διαμονή των αστυνομικών που ήρθαν εκτάκτως στην περιοχή για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και αυτή η λύση επιλέχθηκε από την Κυβέρνηση λόγω της έλλειψης καταλυμάτων στο νομό, που είχε ως αποτέλεσμα αστυνομικοί να είναι αναγκασμένοι να μένουν σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης και να έρχονται για υπηρεσία στον Έβρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.