ΤΟΠΙΚΑ

Έχουν προγραμματιστεί πέντε χιλιάδες πτήσεις για την Μύκονο το καλοκαίρι

Έχουν προγραμματιστεί πέντε χιλιάδες πτήσεις για την Μύκονο το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Μύκονο με πάνω από 5.000 προγραμματισμένες πτήσεις για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini –Aegean Islands Promo, με επικεφαλής τον Ambassador H.A.C.C. New York, Mykonos based.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη έχουν προγραμματιστεί 1.858 πτήσεις τον Ιούνιο και άλλες 3.455 τον Ιούλιο προς και από το νησί. Ο αριθμός αυτός, αν και δεν καθορίζει τις τελικές αφίξεις, καθώς η κατάσταση στις χώρες προέλευσης των πτήσεων,εξαιτίας του COVID-19 είναι ακόμη ρευστή, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικόςκαι δίνει μία θετική εικόνα για την πορεία της φετινής σαιζόν, δεδομένου ότι την περσινή χρονιά, οι αντίστοιχες πτήσεις δεν υπερέβαιναν τις 200 εν μέσω Ιουλίου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά πτήσεις εσωτερικού, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ενώ όσον αφορά τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού, μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Ιταλία και ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία.

Επίσης, αυξημένος είναι ο σχεδιασμός πτήσεων από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.