ΤΟΠΙΚΑ

«Έχει όραμα για το μπάσκετ η διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου»

«Έχει όραμα για το μπάσκετ η διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου»
Ο Γιάννης Τζήμας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και ο άνθρωπος που θα ηγηθεί στο τεχνικό κομμάτι

Το καλό πράγμα (έστω και λίγο) αργεί λέει ο θυμόσοφος λαός μας κάτι που στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου το έκαναν πράξη.

Έτσι η οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη θέση του προπονητή ήρθε αρχές Ιουλίου με τον Γιάννη Τζήμα να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και ο άνθρωπος που θα ηγηθεί στο τεχνικό κομμάτι.

Ο εκ Λαρίσης ορμώμενος προπονητής έχει πλούσιο βιογραφικό και ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

«Θα συμφωνήσω στο σχόλιό σου ότι αργήσαμε όμως είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο που θα αγωνιστεί σε μια νέα κατηγορίες με πολλές ιστορικές ομάδες για αντιπάλους μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Τζήμα για να συνεχίσει αναφερόμενος στην διοίκηση της ομάδας για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει ώθηση στο μπάσκετ του νησιού με σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς με αφετηρία τις Ακαδημίες όπου συμμετέχουν 300 παιδιά μέχρι και την αντρική ομάδα. Έτσι ο στόχος μας σε έναν πανέμορφο τόπο με ένα εξίσου πολύ ωραίο γήπεδο είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική και σοβαρή ομάδα που θα παίξει ωραίο μπάσκετ και θα δίνει μόνο χαρά στον κόσμο του νησιού και παράλληλα θα ήθελα να βοηθήσω με την εμπειρία μου από τις μεγαλύτερες κατηγορίες σε όλους το τομείς.»

Για τον Γιάννη Τζήμα πολύ σημαντικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση να γίνει… νησιώτης έπαιξε το όραμα της διοίκησης κάτι που επισήμανε και ο ίδιος: «Πραγματικά ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέκο Αγγελετάκη αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης που έχουν την τόσο έντονη διάθεση να δημιουργήσουν μια αχτίδα αθλητισμού και πολιτισμού στη Μύκονο.»

Τώρα αυτό που έχει περισσότερο απ’ όλα στο μυαλό του ο Λαρισαίος προπονητής είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όσο για τους στόχους θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά νωρίς για να τους θέσει. Προτιμά άλλωστε να δίνει τις απαντήσεις του με τα αποτελέσματα εντός γηπέδου. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε το παν ώστε η ομάδα που θα δημιουργήσουμε να είναι σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας δίνοντας παράλληλα το κίνητρο σε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά της Μυκόνου να έρθουν κοντά στο μπάσκετ αλλά και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας.»

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα θεωρείται βέβαιο ότι αρκετοί παίκτες (σ.σ. Τσάμης, Καράμπουλας, Μάρτζος Μακρής) που είχαν πέρυσι καθοριστική συμβολή στην αήττητη πορεία θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να φοράνε τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου.

Όσον αφορά τις μεταγραφές αν και στο νησί τηρούν σιγήν ιχθύος έντονη είναι η φημολογία ότι η ενίσχυση θα είναι και φέτος από το πάνω… ράφι. Με παίκτες (έμπειρους αλλά και νέους) που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και θα κάνουν τη διαφορά στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!
πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.