ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Ηλεία

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Ηλεία

Άλλο ένα ταξίδι στην Πελοπόννησο για την Α.Ε. Μυκόνου! Από το μεσημέρι της Πέμπτης ήδη η αποστολή της ΑΕΜ αναχώρησε για τη Γαστούνη όπου το Σάββατο (11.00 π.μ.) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αίαντα!

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίζεται βελτιωμένη τις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας ανέβει και στη βαθμολογία και έχει στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο ματς του Σαββάτου προκειμένου να ανέβει κι άλλο.

Από την πλευρά της Α.Ε. Μυκόνου το ζητούμενο είναι να συνεχίσει για 10η αγωνιστική το αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει ώστε να διατηρηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά,

Η προετοιμασία εντός Μυκόνου ολοκληρώθηκε με προπόνηση το πρωΐ της Πέμπτης ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελευταία στη Γαστούνη πλέον, καθώς η αποστολή της ΑΕΜ θα διανυκτερεύσει από σήμερα σε ξενοδοχείο της περιοχής!
Ο μοναδικός που βρίσκεται στο απουσιολόγιο των Βλάχου – Παχατουρίδη είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Μαντζανάς που παρέμεινε στη Μύκονο και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης Παρασκευή και Σάββατο στο γήπεδο του Κόρφου!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.