ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Επίδαυρο

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Επίδαυρο

Τρίτο παιχνίδι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Πελοπόννησο για την Α.Ε. Μυκόνου! Μετά το Άργος και τη Γαστούνη η ΑΕΜ ταξιδεύει στη Νέα Επίδαυρο όπου την Κυριακή των πρωΐ (11.00 π.μ.) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φοίνικα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!
Με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν δημιουργήσει τις 11 τελευταίες αγωνιστικές θέλοντας παράλληλα να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο… ρετιρέ μαζί με τον Αιολικό. Από την πλευρά της η ομάδα της Αργολίδας προέρχεται από δυο σερί νίκες όμως παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, κάτι που σημαίνει ότι έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
Η Α.Ε. Μυκόνου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί Κυκλαδίτικου εδάφους το πρωί της Παρασκευής και το μεσημέρι θα αναχωρήσει προκειμένου το βράδυ να καταλύσει σε ξενοδοχείο της Νέας Επιδαύρου, ενώ αύριο θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στην Αργολίδα πλέον.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παναγιώτης Κελεκίδης (Συνδ. Αθηνών) με βοηθούς τους Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Θανάση Κλεπετσάνη. Αμφότεροι οι επόπτες ανήκουν στον Σύνδεσμο Κορίνθου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.