ΤΟΠΙΚΑ

Δυο στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πως δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

Δυο στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πως δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

Διστακτικοί εμφανίζονται σχεδόν δύο στους δέκα Έλληνες όσον αφορά τον εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό, μόλις αυτός καταστεί διαθέσιμος στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η έρευνα της MRBσχετικά με τις τάσεις στην πολιτική, την οικονομία, τα εθνικά θέματα αλλά και την πανδημία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τάσεις της εταιρείας, μόλις το 32,7% των συμμετεχόντων απαντούν αναφανδόν θετικά πως θα κάνουν κανονικά το εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Επίσης άλλο ένα 44,2% δεν εμφανίζεται αρνητικό στο ενδεχόμενο να εμβολιαστεί αλλά κρίνει πως θα πράξει ανάλογα με την κατάσταση που θα ισχύει όταν ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

Ωστόσο υπάρχει ένα 12% το οποίο δηλώνει πως δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι ενάντια στα εμβόλια και ένα 6,5% που τονίζει πως δεν πρόκειται να εμβολιαστεί γιατί δεν φοβάται ότι θα αρρωστήσει ή το θεωρεί απίθανο. Συνολικά το ποσοστό αρνητών του εμβολίου ανέρχεται στο 18,5%

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.