ΤΟΠΙΚΑ

Δυο σπουδαίοι Μυκονιάτες σε μια τυχαία συνάντηση

Δυο σπουδαίοι Μυκονιάτες σε μια τυχαία συνάντηση
Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς με τον κορυφαίο Έλληνα συγγραφέα και όχι μόνο Γιώργο Βέλτσο συναντήθηκαν τυχαία και τα είπαν σε θερμό κλίμα

Μια τυχαία συνάντηση έλαβε χώρα στο πλοίο για την Μύκονο με τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα και καθηγητή Γιώργο Βέλτσο που έχει καταγωγή από την Μύκονο να ανοίγει πηγαδάκι με τον Αλεκάρα Κουκά για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα στο νησί και όχι μόνο.

Ο κ.Βέλτσος τεράστια προσωπικότητα των γραμμάτων και ένα πολύ σεβαστό πρόσωπο στην ελληνική επικράτεια συνομίλησε με τον Αλέκο Κουκά για τα προβλήματα του νησιού καθώς αρκετούς μήνες το χρόνο και ο ίδιος διαμένει στην Μύκονο.

Μάλιστα έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για θέματα που αφορούν την Μύκονο ενώ πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει από την πλευρά του τον αγαπημένο του τόπο όπως χαρακτηριστικά είπε στον Αλεκάρα Κουκά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.