ΤΟΠΙΚΑ

Δυο νέοι γιατροί στη Μύκονο με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

Δυο νέοι γιατροί στη Μύκονο με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

Με απόφαση του το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στον διορισμό τεσσάρων ιατρών, υπόχρεων εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου ορισμένου χρόνου, σε προσωρινές θέσεις που συστήνονται σε μονάδες υγείας των Κυκλάδων.

Πρόκειται για θέσεις οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από γιατρούς που είχαν αρχικά επιλεχθεί από τα αποτελέσματα πρόσφατης προκήρυξης.

Με βάση τη χθεσινή απόφαση δύο γιατροί τοποθετούνται στη Μύκονο, ένας στο Κέντρο Υγείας και ένας στο διεθνή αερολιμένα του νησιού.

Μία γιατρός τοποθετείται στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Θηρασιάς και ακόμη ένας στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.