ΤΟΠΙΚΑ

Δυο χρόνια είχε να δει η Μύκονος τέτοια κίνηση σκαφών όπως αυτή του Σαββάτου

Δυο χρόνια είχε να δει η Μύκονος τέτοια κίνηση σκαφών όπως αυτή του Σαββάτου
Το αδιαχώρητο τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα επικρατεί στην Μύκονο ενόψει τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Είχε πολύ καιρό να ζήσει το νησί την εικόνα που αποκλειστικά σας μεταφέρει το MykonosVoice και επικρατεί απόγευμα του Σαββάτου στα παράλια της Μυκόνου που κάθε λογής και τύπου σκάφη έχουν δέσει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σχεδόν δυο χρόνια είχε να παρατηρηθεί τέτοια κίνηση σκαφών στο νησί και αρκετός είναι ο κόσμος που έχει κατακλύσει όλα τα σημεία αυτό το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα τόσο στην ξηρά όσο και στην Θάλαασα.

Στην φωτογραφία που εξασφάλισε το MykonosVoice βλέπουμε την κίνηση των σκαφών που υπάρχει απόγευμα Σαββάτου στη Μύκονο κάτι που το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος τόσο με την κίνηση στην Χώρα αλλά και στους δρόμους περιφερειακά που γίνεται το αδιαχώρητο από την κίνηση των οχημάτων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.