ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμώνει καθημερινά η ομάδα του Κουκά

Δυναμώνει καθημερινά η ομάδα του Κουκά
Ένα φρέσκο πρόσωπο που εκτίθεται για πρώτη φορά η Ειρήνη Πάουλα η υποψήφια που παρουσιάζει ο Κουκάς

 

Με μια λιτή και περιεκτική ανακοίνωση ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσιάζει την Ειρήνη Πάουλα επιτυχημένη επιχειρηματία του νησιού με πλούσια δράση στα ζητήματα Παιδείας.

Η Ειρήνη Πάουλα, η οποία γεννήθηκε και δραστηριοποιείται στη Μύκονο στον τουριστικό τομέα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αποκλειστική προτεραιότητα την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Μυκόνου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου.

Η ίδια δηλώνει διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της φιλοξενίας, όπου θεωρείται μια εκ των πιο δυναμικών ντόπιων επιχειρηματιών, με στόχο την αναβάθμιση και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου της, ενώ παράλληλα η έντονη κοινωνική δράση της και η ευαισθησία που έχει επιδείξει στα ζητήματα Παιδείας, θεωρούνται πολύτιμα για την δημοτική Αρχή Μυκόνου.

«Η Ειρήνη Πάουλα, έχει μεγαλώσει στη Μύκονο, έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και σήμερα είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό.
Η Ειρήνη ανήκει στη νέα γενιά ντόπιων, επιτυχημένων επιχειρηματιών του νησιού έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.
Παράλληλα έχει παρουσιάσει πλούσια κοινωνική δράση, ειδικά στα ζητήματα της Παιδείας.
Εμπιστεύθηκε το συνδυασμό μας γιατί θεωρεί πως απαρτίζεται από μια ομάδα με αγάπη για το νησί και πως με πίστη στις παραδόσεις, αλλά ανοιχτό μυαλό θα κρατήσουμε τη Μύκονο πρώτη και καλύτερη. Καλωσόρισες !»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.