ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική προβολή της Μυκόνου στην Αμερικανική Αγορά

Δυναμική προβολή της Μυκόνου στην Αμερικανική Αγορά

Με στοχευμένες δράσεις επανέρχεται το πρόγραμμα Mykonos Promo – FlyingToGreeceστην Αμερικανική αγορά, προωθώντας τα premium μέλη του σε ένα υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό.

Ήδη από τα τέλη Μαρτίου έως σήμερα, η ομάδα του προγράμματος έχει συμμετάσχει σε δύο σημαντικές εκθέσεις στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι ενώ προετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στις προωθητικές δράσεις που θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΤ ΗΠΑ- Καναδά το επόμενο διάστημα σε μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή ταξιδιωτική έκθεση των Αμερικανών, New York Travel and Adventure Show 2022, από 18-20 Μαρτίου 2022, όπου ενημέρωσε περίπου 2.500 κοινό και επαγγελματίες του τουρισμού για τα premium μέλη του χρησιμοποιώντας το διαδραστικό προωθητικό υλικό του και την κατά πρόσωπον επικοινωνία, η ομάδα του προγράμματος έβαλε πλώρη για Μαϊάμι. Από τις 25-28 Απριλίου 2022 συμμετείχε στη μεγάλη “γιορτή” της κρουαζιέρας “Seatrade Cruise Global”.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.