ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική πρεμιέρα για τους ιστιοπλόους των Κυκλάδων στο Πανευρωπαϊκό Ilca4 της Ανδαλουσίας

Δυναμική πρεμιέρα για τους ιστιοπλόους των Κυκλάδων στο Πανευρωπαϊκό Ilca4 της Ανδαλουσίας

Δυναμικά ξεκίνησαν τα παιδιά από τους Ναυτικούς Ομίλους των Κυκλάδων που συμμετέχουν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ilca4 στο Καντίθ της Ισπανίας.

Στους αγώνες μετέχουν 228 αγόρια και 167 κορίτσια από 39 χώρες. Τα αγόρια έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους, μπλε, λευκό και κίτρινο για τα προκριματικά και σε χρυσό, ασημί και χάλκινο για τους τελικούς. Τα κορίτσια αγωνίζονται σε δύο ομίλους. Κίτρινο και μπλε για τα προκριματικά και χρυσό και ασημί για τους τελικούς.

Η επίσημη έναρξη έγινε την Κυριακή στην πόλη της Ανδαλουσίας με την παρέλαση των ομάδων και την υποδοχή όλων των αποστολών από τους διοργανωτές και την Δευτέρα ξεκίνησε το αγωνιστικό μέρος με την διεξαγωγή δύο ιστιοδρομιών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με δύο κούρσες ανά ημέρα και θα ολοκληρωθεί  το Σάββατο 22 Απριλίου.

Στην Γενική βαθμολογία των κοριτσιών μετά τις δύο χθεσινές ιστιοδρομίες η Θεοδώρα Δαφερέρα του Ν.Ο. Πάρου βρίσκεται στην 8η θέση, η Μαρία Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο Πάρου στην 23η, η Σοφία Καραουλάνη του Ν.Ο Άνδρου στην 53η και η Δανάη Πρίντεζη του Ν.Ο Σύρου στην 60η.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.