ΤΟΠΙΚΑ

Δρομικός αγώνας στον Φάρο Αρμενιστή

Δρομικός αγώνας στον Φάρο Αρμενιστή

FAMILY RUN 1 km
Στο FAMILY RUN 1 km όλα τα παιδιά τρέχουν μαζί με έναν τουλάχιστον γονέα υποχρεωτικά με σημείο εκκίνησης τον Φάρο, τον Αρμενιστή. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε ευθεία προς τον οικισμό του κάστρου για 500m και κάνουμε αναστροφή με θέα το μαγευτικό φάρο της Μυκόνου που είναι και το σημείο τερματισμού( νερά μπανάνες , ισοτονικά).

FUN RUN 3 km
Η διαδρομή του FUN RUN 3 km έχει επίσης σημείο εκκίνησης τον Φάρο, κατευθύνεται ευθεία προς τον οικισμό του κάστρου 1,5 χλμ ( νερά , μπανάνες ), έπειτα φτάνει πάνω από τον οικισμό του Κάστρου.Στη συνέχεια, κάνουμε αναστροφή με γεμάτες μπαταρίες, για να ανταμώσουμε πάλι τον μαγευτικό Φάρο της Μυκόνου, τον Αρμενιστή.

FAST RUNNING 7 km
Η διαδρομή FAST RUNNING 7 km με σημείο εκκίνησης τον Φάρο τον Αρμενιστή κατευθύνεται προς τον οικισμό του Κάστρου (1,5χλμ νερά , μπανάνες , ισοτονικά) και συνεχίζουμε δεξιά προς τα Παραδείσια, όπου ατενίζουμε τον οικισμό του Αγίου Στεφάνου, το Νέο Λιμάνι και τη χώρα της Μυκόνου. Φτάνουμε στο 3ο χλμ και στρίβουμε αριστερά στις Φοινικιές και ακολουθεί ένα απαιτητικό ανηφορικό κομμάτι. Κατόπιν, διανύουμε τα 4,5 χλμ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά. Απομένει 1,5 χιλιόμετρο ευθεία, ελαφρώς κατηφορική προς τον τερματισμό στον Φάρο με μαγευτική θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.