ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν μουσικά μαθήματα από την ΠΑΚΟ « Γ.Αξιώτης»

Δωρεάν μουσικά μαθήματα από την ΠΑΚΟ « Γ.Αξιώτης»

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι,η Μουσική Σχολή  « Γεώργιος Αξιώτης» , θα διενεργήσει δωρεάν σεμινάρια βιολιού, πιάνου και κιθάρας από 5/7 μέχρι και 30/7/2021.

Για τους μαθητές μας που στερήθηκαν τα δια ζώσης μαθήματα αλλά και τους φίλους της μουσικής από έξι (6)ετών και πάνω που θα ήθελαν να γνωρίσουν τα εν λόγω  μουσικά όργανα, ο Πολιτιστικός Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός «Γ. Αξιώτης» δίνει την ευκαιρίασε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στο 22890 28636  (8.00-14.00 κ. Τάσση Κ.)

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η κατάσταση της πανδημίας, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει κατά την προσέλευση στο χώρο του Γρυπαρείουνα φέρει μαζί του αρνητική βεβαίωση covid-test και το μουσικό όργανο (βιολί-κιθάρα).

Σας περιμένουμε για δροσερές μουσικές συναντήσεις στο φιλόξενο χώρο του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.