ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν Ίντερνετ στη Μύκονο

Δωρεάν Ίντερνετ στη Μύκονο

Μέσω του προγράμματος WiFi4EU η Κομισιόν προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, νοσοκομεία και μουσεία παντού στην Ευρώπη.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 120 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2018-2020. Στο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν αίτηση οι Δήμοι και θα λάβουν έκαστος ένα κουπόνι 15.000 ευρώ. Κάθε Δήμος θα επιλέξει τα κέντρα της δημόσιας ζωής όπου θα εγκατασταθούν τα ρούτερ για την ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα συμμετέχουν 21.783 Δήμοι από όλη την Ευρώπη.

Στις Κυκλάδες, στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί 14 Δήμοι, οι οποίοι κατόπιν αιτήματος που θα καταθέσουν με τους δημόσιους χώρους που επιθυμούν την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα χρηματοδοτηθούν με το ποσό των 15.000 ευρώ για να υλοποιήσουν το έργο.

ΔΗΜΟΣ ΆΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.