ΤΟΠΙΚΑ

«Δωμάτια αποθήκες γίνανε σουίτες και νοικιάζονται προς 400 ευρώ την ημέρα»

«Δωμάτια αποθήκες γίνανε σουίτες και νοικιάζονται προς 400 ευρώ την ημέρα»
Ξέσπασμα από τον Τάσο Δούση για την κατάντια στον τουρισμό

O τουρισμός καταρρέει σε δημοφιλείς προορισμούς (δείτε εδώ) και ο Τάσος Δούσης, με νέο ξέσπαμα στην σελίδα του στο Instagram, αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες. Για τις αυξήσεις σε ξενοδοχεία και εστίαση που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε και το 200% αλλά και για αποθήκες που… νοικιάζονται για 400 ευρώ!

Δείτε αναλυτικά το άρθρο του Τάσου Δούση:

«Η αισχροκέρδεια και η τιμωρία της! Δωμάτια αποθήκες γίνανε σουίτες και νοικιάζονται προς 400 ευρώ την ημέρα. Όταν λες στον ιδιοκτήτη «Τι κάνεις ρε φίλε», η απάντηση αφοπλιστική… «Αφού τα νοικιάζουν». Το ίδιο και στις ταβέρνες εκεί που το μαγαζάκι ήταν ένα τίμιο στέκι ξαφνικά βάζει κοπές προς 80 ευρώ το φιλέτο… «Αφού το τρώνε» η απάντηση αφοπλιστική.

Οι αυξήσεις στον τομέα των ξενοδοχείων και στην εστίαση σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάνε ακόμη και το 200%. Αυτό είναι ο ορισμός της αισχοκέρδειας και αν σε έπιαναν πήγαινες 3 μήνες φυλακή και είχες και χρηματικό πρόστιμο ανάλογα με την περίπτωση. Η χρήσιμη αυτή διάταξη καταργήθηκε με τον νέο ποινικό κώδικα.

 

Ξέσπασμα από τον Τάσο Δούση για την κατάντια στον τουρισμό

 

Δεν σε τιμωρεί πια ο νόμος αλλά η τιμωρία θα έρθει όπως στην η περίπτωση που θα σας αναφέρω. Νάξος Beach Bar, πασίγνωστο πέρσι, χρέωνε 60 ευρώ το σετ ξαπλώστρας και 60 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση! «Αφού τα πληρώνουν τα κορόιδα». Φέτος μετά την στέρεο σφαλιάρα πήγε το σετ 25 ευρώ χωρίς καμία ελάχιστη κατανάλωση. Δηλαδή ομολόγησε ότι πέρσι οργανωμένα «έκλεβε» τους πελάτες του. Η τωμωρία είναι πως είναι άδειος! Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Μπορεί να του τα «πάρεις» μπορεί να πληρώσει από ανάγκη για να μην χαλάσει τις διακοπές του αλλά σε περιμένει στην γωνία. Το αφού πληρώνει ο τουρίστας (και ο Έλληνας) είναι μια ηλίθια απάντηση για υπερχρεώσεις!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.