ΤΟΠΙΚΑ

Δολοφονικές επιθέσεις μπράβων εναντίον μελών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Ν.Σμύρνη

Δολοφονικές επιθέσεις μπράβων εναντίον μελών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Ν.Σμύρνη
Στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής και ποδοσφαιριστές, επίθεση στον πρόεδρο Αλέκο Κουκά και σε ανθρώπους της ομάδας

Ζούγκλα επικράτησε πριν λίγη ώρα στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης εκεί όπου η ΑΕ Μυκόνου έδινε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ´Εθνικης με τον Πανιώνιο.

Επίθεση δολοφονική μπράβων μέσα στα αποδυτήρια δέχτηκε η αποστολή της ομάδας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι του τεχνικού τιμ καθώς και ποδοσφαιριστές.

Η επίθεση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε υπο την ανοχή της αστυνομίας που ήταν παρούσα και ενώ έβλεπαν τα περιστατικά δεν έκαναν καμία αντίδραση.

Το κλίμα γενικεύτηκε και στην εξέδρα με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση και ο πρόεδρος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς ένας άνθρωπος που ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια έχει προκαλέσει το παραμικρό στα γήπεδα.

Σε λίγο περισσότερα με ρεπορτάζ και εικόνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.